Addis Ababa - Reisverslag uit Addis Abeba, Ethiopië van ali zingstra - WaarBenJij.nu Addis Ababa - Reisverslag uit Addis Abeba, Ethiopië van ali zingstra - WaarBenJij.nu

Addis Ababa

Door: ali

Blijf op de hoogte en volg ali

05 Februari 2004 | Ethiopië, Addis Abeba

Gisteravand zijn we in Addis Abeba aangekomen.We hadden een vlotte vlucht in een bijna leeg vliegtuig over een wazige woestijn vanwege de wind en het stof.

Vandaag doe ik het rustig aan om morgen voor een rondje van ca 14 dagen naar het noorden te vertrekken. We gaan naar Bahir Dar, Gonder, Simen Mountains, Axum en Lalibela.

Het is hier in Addis een stuk koeler op 2500 meter dan in West en Centraal Afrika.
En toch hebben we vanmorgen lekker buiten in de zon kunnen ontbijten.

Na terugkomst uit het noorden is Co in Addis en hebben we samen nog 2 dagen om Addis te verkennen. Daarna gaan we met 4-wheel-drives naar het zuiden om aan de grens met Kenya onze nieuwe trucks op te pikken. Philippe onze chauffeur is vandaag naar Zambia vertrokken om zijn andere truck op te halen en om samen met nog een tweede lokale truck uit Kenya of Tanzania terug te komen.

Yesterday evening we arrived in Addis Ababa in Ethiopia. The temperature is nice here at 2500 M. This morning we had breakfast outdoors in the sun.

Tomorrow we will leave for the north, for Bahir Dar, Simen mountains, Gonder, Axum and Lalibela. After returning from the north I have 2 days left to explore Addis together with Co, before we will leave for the south.

• 05 Februari 2004 - 11:08

Paul Patist:

Ali,

Je maakt me wel gigantisch jaloers met deze reis. Lijkt me overigens wel zeer vermoeiend maar de moeite waard dus. En wij maar afzien in de Hollandse winter met vandaag 15 graden!
    ik heb je vriendje zojuist gefeliciteerd met z'n zoveelste verjaardag (uit pieteit noem ik z'n leeftijd maar niet). mocht je Haile Gebreselassie nog tegenkomen, vraag even een foo met handtekening.

Groeten, Lenny & Paul

• 05 Februari 2004 - 11:10

Dieuwke:

Hallo Ali, zoals je misschien van Co hebt gehoord reis ik met hem naar Addis op 18 feb.Ik zal dan mijn reis vervolgen, na ruim 2 maanden thuis te zijn geweest. Ik heb deze website nu ook krijg het niet voor elkaar om foto,s te plaatsen, hoe doe jij dat? Ik heb geen digitale camera, wel foto,s op internet en op een schijfje via kruidvat.anders later maar op een reünie. Groetjes Dieuwke.

• 05 Februari 2004 - 20:50

Gerrit En Ineke Straatman:

Hoi Ali,

Van je vriendje kregen wij deze reisside van jou door. Gefeliciteerd met zijn verjaardag. Hij kwam zaterdag zeer onverwachts langs, maar dat zijn altijd de leukste momenten. Wij zullen jou en straks Co ook, verder uitgebreid volgen op deze manier. Bijzonder hoor, zo'n reis.

Groeten, Gerrit en Ineke

• 27 Mei 2005 - 14:22

Sam:

hoi leuke verhaal maar kom ook een kijken op www.samontour.com